Snowcrossia Vantaalla? Kyllä!

Vantaan Moottorikerho tarjoaa talvikaudella 2024 mahdollisuuden snowcrossin harrastamiseen. Circulation Circuitin alueelle on tampattu moottorikelkoille motocrossradan huoltotielle vajaan kilometrin ja tekniikkaradalle n. 550 metrin pituinen väylä. Crossiradan sisäinen alue on ns. Freeride-käytössä, lippupaikkojen merkkejä eikä lippuputkia ei saa ajaa poikki.

Snowcrossradalle pääsee joka päivä klo 12:00 alkaen.

Motocrossradat on varattu klo 12:00–17:00 moottoripyörille mutta mikäli pyöriä ei ole, voi myös motocrossratoja ajaa kelkalla. Kelkoille on tarjolla jatkettu aukiolo koska ajoneuvoissa on valot: arkisin jatkettu ajoaika on klo 17:00–20:00. Viikonloppuisin alue suljetaan klo 18:00.

Alueella ajaminen edellyttää ratamaksun suorittamista.

Ratamaksu moottorikelkoille
VMK:n jäseneltä 18 €
Kerhon ulkopuoliselta 23 €.

Maksutavat
Snowcard-maksupalvelu: https://www.snowcard.fi/v/#/vantaan-moottorikerho/364

Verkkopankkimaksu
Vantaan Moottorikerho ry.
FI68 2190 3800 0001 43
Viitetiedoksi ratamaksu, kuljettajan nimi, päivämäärä

Esitä maksu pyydettäessä tai ota kuitti nähtäville, kun tulet ajamaan (tarkastamme kuitit ajoneuvoista).

Muista, että ajaminen on sallittu vain sille merkityillä alueilla!

Lisätietoja: Mika Pöllänen, puh. 0503789343

VMK:n vuoden 2023 palkitut

Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin taas kauden onnistujia ja menestyjiä. Vuoden yhteistyökumppanina palkittiin itseoikeutetusti Circulation Oy, joka on ollut mukana Vauhtikeskuksen kehittämisessä lähes alusta saakka ja kehittänyt samalla omaa toimintaansa kestävämmän ja vastuullisemman yhteiskunnan puolesta.

Tunnustuspalkinnot menivät tänä vuonna seuraaville ansioituneille VMK:n jäsenille:

Läpimurto aktiivisuudessa
Antti Mattila

Läpimurto urheilussa/valmentamisessa
Luca Väg

Vuoden hymykypärä
Mika Lindfors

Vuoden uroteko
Ajokoulu

Vuoden tsemppari
Erkki Paananen

Vuoden tsemppari
Maarit Oinonen

Vuoden tsemppari
Jyri Kovanen

Vuoden huoltajat
Perhe Aronen

Vuoden kerholainen
Pirita Miettinen

Elämäntyö palkinto
Johan Vornanen

Kultainen Spada
MXGP vapaaehtoiset

Motocross
Vuoden menestyjä – Oliver Härkönen
Vuoden menestyjä – Eelis Viemerö
Vuoden menestyjä – Miro Sihvonen
Vuoden menestyjä – Aleksi Jukola
Vuoden menestyjä – Santeri Oinonen
Vuoden menestyjä – Sami Oinonen
Vuoden menestyjä – Jan-Jasper Köiv
Vuoden menestyjä – Taavi Mattila
Vuoden menestyjä – Tero Heino
Vuoden menestyjä – Marko Jumppanen
Vuoden menestyjä – Ida Lehto

Enduro
Vuoden menestyjä – Janne Mukkala
Vuoden menestyjä – Janne Rantanen

Flat Track
Vuoden menestyjä – Saku Purtilo

VMK onnittelee kaikkia palkittuja!

Syyskokous 13.12.2023 Kerhotalolla klo 18.00

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN 13.12.2023 KLO 18.00 CIRCUIT

On tullut aika kutsua teidät kaikki viralliseen Vantaan Moottorikerhon syyskokoukseen keskiviikkona 13.12.2023 Vauhtikeskukseen Circulation Circuitille, kerhotalolle klo 18.00 alkaen. Aloitamme vuosikokouksella klo 18.00 esityslista ohessa. Kokouksen jälkeen siirrymme luontevasti vuosittaiseen palkitsemistilaisuuteen, jossa muistamme kauden menestyjiä ja onnistujia. Tervetuloa.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus

2. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Hallitus tiedottaa kokoukselle kerhossa toimivat jaostot ja niiden puheenjohtajat.

4. Päätetään hallituksen lukumäärästä (6-9)

5. Valitaan hallitukselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tai eronneiden hallituksen jäsenten tilalle uudet jäsenet, jolloin eronneiden tilalle valitaan jäsenet ainoastaan eronneiden jäljelle olevaksi toimintakaudeksi, huomioiden kohta 4.

6. Valitaan edustajat liiton vuosikokoukseen.

7. Päätetään kunniajäsenten kutsumisesta kerhoon ja tehdään ehdotukset liittoon kutsuttavista kunniajäsenistä

8. Hallitus tiedottaa liitolle tekemänsä ansiomerkkiehdotukset

VMK

Aloita treenaaminen kauteen 2024 nyt – Suomen kärkikuljettajien opeilla!

Tule 28.10.2023 Circulation Circuitille ottamaan etulyöntiasema kauteen 2024! Huippukuljettajat Miro Sihvonen ja Emil Silander järjestävät ainutlaatuisen valmennuspäivän, jossa he antavat osallistujille parhaat eväät kilpailukauden ulkopuoliseen treenaamiseen.

Valmennuksessa perehdytään kuluneen kauden aikana ilmitulleisiin kuljettajan ongelmiin ja kerrotaan, kuinka treenata tulevaa kautta varten sekä kunto- että ajotreenin osalta. Kaikki osallistujat saavat henkilökohtaiset ohjeet kuinka rakentaa vahva pohja menestyksekkäälle kaudelle 2024.

Valmennus tapahtuu Circulation Circuitilla (Vantaan Vauhtikeskus) lauantaina 28.10.2023. Huomioon otetaan kuljettajan ikä ja ajokokemus. Valmennus tapahtuu pienryhmissä.


Ryhmät MX50–MX125
Myös harraste- ja kilpakuskeille 250–450CC

Pienet pyörät klo 10:00–13:00
Isot 13:30–16:30


Hinta 80 € (ratamaksu sisältyy hintaan). Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Tiedustelut puh. 0451295791.


Tule kannustamaan VMK voittoon motocrossin kerhojoukkueiden SM-kotikisassa!

Motocrossin joukkueiden suomenmestaruudesta mitellään 23-24.9.2023 Lavangossa. VMK on saanut jalkeille kovatasoiset joukkueet – tule paikan päälle seuraamaan huippuluokan krossia ja kannustamaan kotijoukkueet voittoon! 10 € hintaiset liput ovat myynnissä portilta. Alle 12-vuotiaat sisään ilmaiseksi.

LAUANTAI 23.9.
KANSALLINEN MX65, MXV KARSINTA
SM-KERHOJOUKKUEET

SUNNUNTAI 24.9.
KANSALLINEN MXC
SM-KERHOJOUKKUEET

MXGP Finland

MXGP- LISÄÄ VAPAAEHTOISIA TARVITAAN & MIRO SIHVONEN MUKAAN KOTIKISAAN

Kesän suurimpaan koitokseen ja VMK 70 v juhlakisaan on aikaa tasan kolme viikkoa MXGP Finland (https://www.mxgpfinland.fi/).

Valmistelut etenevät vauhdilla ja tässä keskeisimmät uutiset kaikille jäsenille

1) Vapaaehtoisia tarvitaan edelleen lisää: hyvä joukko kerholaisia on joko ilmoittautunut mukaan tai ollut mukana talkoissa. Nyt on ainutkertainen tilaisuus – ehkä jopa viimeinen laatuaan – olla osa Motocrossin huipputapahtumaa ratatuomarina, kahviossa, lipunmyynnissä tai muissa avustavissa tehtävissä. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä moottoriliitto.fi/talkoolaiseksi.

2) Miro Sihvonen ajaa kotikisassaan: Englannissa kilpaileva VMK-kasvo Miro Sihvonen on varmistanut kilpailemisen kotikisassa omien edessä. Vaikean alkukauden jälkeen Miro nähdään MX1- luokassa kotiyleisön edessä. MXGP-luokassa Sihvosen lisäksi ajaa muun muassa Jere Haavisto, Juuso Matikainen, Emil Silander ja Pekka Nissinen. MX2-luokassa mukana Emil Weckmanin lisäksi muun muassa Nico Stenberg, Miro Varjonen ja Eliel Lehtinen.

3) Kim Savasteen uralle kruunu: VMK Crossikoulusta aina nuorten maailmanmestariksi

ponnistanut Kim Savaste päätti uransa kaikessa hiljaisuudessa kauden 2021 jälkeen. VMK ja MXGP organisaatio haluaa kunnioittaa Kimin uraan ja saavutuksia ennen ensimmäisiä kisaeriä toteutuvan seremonian myötä – olettehan paikalla hyvissä ajoin.

4) Kaikki lippuostoksille: Poliisi ja pelastuslaitos myönsi Lavankoon luvan 5500 katsojalle. Jos Hyvinkäällä 2022 ilmoitettuja lukuja pidetään verrokkina niin on oletettavaa, että sunnuntaina 30.7 kisa myydään loppuun. Ensimmäisen viikon aikana lipunmyynti on käynyt tasaisesti ja lipunmyynnin ammattilaiset povaavat lippujen loppumista. Ostakaa ja kannustakaa tuttuja tekemään samoin. Tätä kirjoitettaessa esim Fan Padockille on jäljellä enää 65 paikkaa.

5) Liikenteenohjaukseen porukka edelleen haussa – Vauhtikeskuksen liikenteenohjaukseen tarvitaan noin 10 henkeä / vuoro ja tehtävän hoitamiseen kartoitetaan urheiluseuroja yli lajirajojen. Ilmoita minulle, jos tiedät tai tunnet treeniporukan, joukkueen tai muun yhteisön, joka voisi homman ottaa hoitoon. (Henry Ahola 0409618179 henry@24sportti.com / Janne Leander 0505421838 janneleander1@gmail.com)

Rata suljetaan kisakunnostusta varten sunnuntaina 16.7 klo 18.00. Talkoilemaan voi tulla ensiviikolla joka ilta klo 17.00 alkaen. Suuret MXGP talkoot järjestetään lauantaina 22.7 ja maanantaina 24.7. sekä purun osalta kisan jälkeen 30.7 sekä ma 31.7. Kisan merkitys sekä kerholle että suomalaiselle moottoripyöräilylle on valtava. Tekemisen mahdollistamiseen tarvitaan kaikkien panosta ja kun saamme Lavankoon 6000 katsojaa niin toiminnan peruskivi on pitkäksi ajaksi vakaa, niin junnujen kuin harrastajien osalta. Mottomme onkin ”tervetuloa takaisin Vantaalle” – ei goodbye Finland.

Hyvää loma ja ajoviikkoa kaikille

Terveisin

VMK

pj Janne Leander