Bitmad Park Oy on moottoripyörien ja varusteiden vuokraamiseen sekä valmennukseen keskittyvä yritys. Tavoitteenamme on järjestää yksityisille ajajille, erikokoisille ryhmille ja yrityksille unohtumattomia elämyksiä motocrosspyöräilyn parissa. Toimimme Vantaan vauhtikeskuksessa, jota myös Lavangoksi kutsutaan. Haluamme tuoda lajin kaikkien kokeiltavaksi kohtuullisilla kustannuksilla, helposti ja turvallisesti.

Bitmad Parkista voit vuokrata aidot motocrosspyörät, ajovarusteet ja valmennuksen. Meiltä löytyy polttomoottoripyöriä sekä lapsille ja aikuisille. Ajoaluita on useita: tasaisella kentällä harjoitellaan pyörän käsittelyä. Miniminiradalla on pientä kumpua ja mutkaa. Harrastajien käytössä isompi harjoittelurata, missä pääsee jo renkaat ilmaan, siitä seuraavana on Lavangon keskirata ja kokeneemmille iso MX-rata, missä pääsee harjoittelemaan vaikka lähtöjä puomilta.


  • Vuokraamosta saat täyden palvelun pyöriin, varusteisiin ja valmennukseen
  • Harjoittelualueita on useita
  • ​Ajamisen jälkeen mahdollisuus käydä suihkussa ja saunassa

Nettisivulta bitmadpark.fi ja puhelimitse 040 833 7222 voi varata ajoaikoja ratojen aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 10-20 ja la-su klo 10-18.

Osoite: Katriinantie 31, 01530 Vantaa

Puhelin:
040 833 7222