Tapahtumantäyteiseen kauteen 2023 on mahtunut paljon – nyt on aika kokoontua joukolla kauden päättävään ajotapahtumaan Circulation Circuitille 4.11.2023. Tapahtuma ajetaan lokakuussa menehtyneen Sami Pölläsen muistoksi.

Ajotapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki VMK:n crossi- ja endurokuskit ajokokemukseen katsomatta. Tapahtuma on tarkoitettu VMK:n jäsenille. Jos et ole jäsen, voit lunastaa loppuvuoden jäsenyyden 10 € maksua vastaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kilpailussa ei tarvitse olla rekisteröityä pyörää eikä lisenssiä. Normaalin kerhokisan tapaan jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan niin pyörän kuin itsensä osalta.

LUOKAT

 • Juniorit
 • Aikuiset: Kilpaluokka
  Toinen tai molemmat A- tai B-luokiteltuja
 • Aikuiset: Harrasteluokka
  C- ja V-luokan kuljettajat ja luokittelemattomat kuljettajat
 • Perheluokka
  Saman perheen jäsenistä koostuvat parit

  Juniorit ajavat lyhennetyn reitin.

Ei paria? Ei ongelmaa!
Ilmoittaudu ennakkoon niin osaamme yhdistää parittomat kuskit keskenään. Tai tule tapahtumapäivän aamuna paikalle – paikalla on usein muitakin kuskeja jotka eivät ole etukäteen sopineet ajopariaan.

ILMOITTAUDU ENNAKKOON!
Toivomme mahdollisimman monen kuskin ilmoittautuvan ennakkoon. Ponderien koodaaminen vie aikaa, joten helpotamme ruuhkaa tapahtumapäivänä jos mahdollisimman suuri osa pondereista saadaan koodattua ennakkoon.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteseen: hansisrataryhma@gmail.com

Sähköpostiin seuraavat tiedot:

 • luokka: junior / aikuinen / perhe
 • aikuisille: kilpa / harraste
 • kuski 1: etu- & sukunimi + pyörässä oleva kilpanumero
 • kuski 2: etu- & sukunimi + pyörässä oleva kilpanumero
 • puhelinnumero toiselle kuskille
 • oman MX-sarjan ponderin numero (jos oma ponderi)
 • info jos tarvitsee ponderin ja/tai ponderipohjan lainaksi

Huom! Jos pyörässäsi ei ole numeroita, varaudu lisäämään numero viimeistään paikan päällä. Numerot tarvitaan ajanoton varmistamiseksi.

AIKATAULU

Aamupäivällä ohjelmassa on juniorien 1 tunnin mittainen soolokisa. Puoliltapäivin starttaa perinteinen parikisa, jossa kahden kuljettajan joukkueet ottavat 3 tunnin ajan mittaa toisistaan. Minuutti kilpaluokan perään lähtevät harrasteluokan kuskit, ja minuutti tämän jälkeen on perheluokan startti.

Ilmoittautuminen alkaa klo 9.00

Klo 10.00–11.00 Juniorit soolo ajoaika 1 h

Klo 12.00–15.00 Kilpaluokka ajoaika 3 h
+ 1 min Harrasteluokka
+ 1 min Perheluokka (huoltaja/ jälkikasvu)

Palkintojenjako molempien lähtöjen jälkeen heti tulosten valmistuttua.

MAKSUT

Jokaisella parilla on yksi transponderi (motocross-transponderi). Vaihto tapahtuu merkityllä varikolla vaihtamalla ponderi ajokaverille. Transponderin voi vuokrata ilmoittautumisen yhteydessä.

 • Juniorit 20 €
 • Muut 50 € / pari + 10 € ponderi (tarvittaessa jäsenmaksu)

  Maksun voi suorittaa etukäteen seuran tilille (maksusta oltava todiste)

  Pariajomaksu:
  Vantaan Moottorikerho ry
  FI8914003000145241

  Koska kyseessä VMK:n jäsenten ajotapahtuma, on ulkopuolisilla mahdollisuus liittyä seuraan loppuvuodeksi 10 € maksua vastaan. Nimi ja yhteystiedot toimitettava ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä.
REITTI

Juniorit ajavat lyhennetyn reitin. Kilpa-, harraste- ja perheluokkien lähtö suoritetaan ns. Le Mans -tyyppisenä starttina. Toinen pareista pitää lähtöalueella moottoripyörää pystyssä ja ensimmäisenä ajovuorossa oleva kuljettaja juoksee lähtöviivalta moottoripyörälle.

Tulokset

Aikuisten luokan voittajat Leevi Takatalo ja Harri Kullas.

Tervetuloa päättämään ajokausi 2023 hyvässä seurassa!