KUTSU SYYSKOKOUKSEEN 13.12.2023 KLO 18.00 CIRCUIT

On tullut aika kutsua teidät kaikki viralliseen Vantaan Moottorikerhon syyskokoukseen keskiviikkona 13.12.2023 Vauhtikeskukseen Circulation Circuitille, kerhotalolle klo 18.00 alkaen. Aloitamme vuosikokouksella klo 18.00 esityslista ohessa. Kokouksen jälkeen siirrymme luontevasti vuosittaiseen palkitsemistilaisuuteen, jossa muistamme kauden menestyjiä ja onnistujia. Tervetuloa.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus

2. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Hallitus tiedottaa kokoukselle kerhossa toimivat jaostot ja niiden puheenjohtajat.

4. Päätetään hallituksen lukumäärästä (6-9)

5. Valitaan hallitukselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tai eronneiden hallituksen jäsenten tilalle uudet jäsenet, jolloin eronneiden tilalle valitaan jäsenet ainoastaan eronneiden jäljelle olevaksi toimintakaudeksi, huomioiden kohta 4.

6. Valitaan edustajat liiton vuosikokoukseen.

7. Päätetään kunniajäsenten kutsumisesta kerhoon ja tehdään ehdotukset liittoon kutsuttavista kunniajäsenistä

8. Hallitus tiedottaa liitolle tekemänsä ansiomerkkiehdotukset

VMK

Kategoriat: Uutiset