VMK ajokausi 2022 päätetään virallisesti lauantaina 5.11. perinteisen pariajon merkeissä.

Aamupäivällä juniorit ajavat henkilökohtaisen kisan ja iltapäivällä ajetaan parikisa. Kilpailu on tarkoitettu VMK:n jäsenille, loppuvuoden 2022 jäsenyyden voi lunastaa 10 eurolla ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailussa ei tarvitse olla rekisteröityä pyörää eikä lisenssiä. Normaalin kerhokisan tapaan jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan niin pyörän kuin itsensä osalta.

Pariajon luokat:

H-luokka: C- ja V-kuljettajille

K-luokka: A- ja B-luokan kuljettajille

Perheluokka: isä-poika, isä-äiti, isä-tytär, äiti-tytär, sisarukset

Ladies: ei luokkarajoituksia

Kisareitti on perinteinen kaikkia ratoja yhdistävä ja soveltuu niin enduro-, cc- kuin motocross-kuljettajille. Reitin pituus on 5km / kierros.

Jos sinulla on pari valmiina, niin ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla puheenjohtaja@vantaanmoottorikerho.fi

Laita ilmoittautumiseen luokka, nimet ja mahdollisesti pyörissä olevat kiinteät numerot. Näin nopeutamme ilmoittautumista ja tarrapondereiden koodaamista. (nimet ja pyörissä olevat numerot)

Mikäli sinulla ei ole paria, niin sellainen löytyy varmasti kaikille aamulla Lavangossa. Äläkä jää pois, vaikka paras ajokaveri ei pääsisikään.

Päätöskisalla on tuettu monen VMK:laisen kisamatkoja. Tukea ovat kisan myötä saaneet Miro Sihvonen, Karl-Robert Reinike, Eelis Viemerö, Saku Mansikkamäki, Sanna Kärkkäinen ja Kim Savaste. Viime vuonna ajettiin crossikoulun ja Hanskallion tueksi – Tänä vuonna ajetaan junnu MM-kisan ylimääräisten kulujen kattamiseen, jotta VMK 70v-juhlavuosi saataisiin toteutettua mahdollisimman runsaana.

Tervetuloa ajamaan, päättämään ajokautta ja viihtymään. Kisassa on perinteisesti hyvät palkinnot niin suoritusten, tsemppaamisen kuin arpaonnenkin myötä.

RX-MOTO Final Saturday aikataulu:

10.00 – 11.30

Junnujen aamupäivä, jossa ajetaan sekä helpotettua lyhennettyä reittiä että pitkää reittiä.

Ajoaika 30-60 minuuttia osallistujien mukaan

Tukimaksu minimi 15,00€ – ei ylärajaa/ajaja. Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen 9.00 mennessä, tutustumiskierros 9.30

11.45 Junnujen palkintojenjako

12.00 – 15.00 CC Pariajokilpailu avoin luokka – myös C-kuljettajat voivat osallistua

Ilmoittautuminen 10.00 – 11.30. Tukimaksu minimi 25,00€/kuljettaja (50,00€/pari) – ei ylärajaa/ajaj. Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, tutustumiskierros 11.55

16.00 Pariajon palkintojenjako

Lisätiedot: Pasi Jaatinen 0400 887 117

TERVETULOA

PS – kerhon syystalkoot pidetään RX-Moto Final Saturdayn jälkeisenä sunnuntaina klo 11 – 15. Tarkoituksena on laittaa paikat talvikuntoon niin radan kuin muun alueen osalta.

Kategoriat: Uutiset